Your appointment companion

Letsplan s een applicatie dat zich voornamelijk focust op bedrijven die nog geen online systeem hebben om afspraken te maken. Letsplan regelt hierbij al uw afspraken vanaf de applicatie. Het unieke van Letsplan is dat uw klanten afspraken kunnen maken zonder zich zorgen te maken of er plek is in uw eigen agenda. Uw klant kan gemakkelijk via deze applicatie in uw agenda een afspraak met u plannen. Als de afspraak staat krijgt uw bedrijf en de klant een notificatie dat zij een afspraak hebben gemaakt.

work
work
work

Afspraak maken was nooit zo makkelijk!

Letsplan geeft ook de mogelijkheid voor bedrijven om afspraken goed te keuren. Hierbij krijgt de gebruiker een overzicht of hij de betreffende afspraak wel gaat halen, zo niet keurt het uw afspraak af en moet de klant een nieuwe afspraak maken.

Doel

Letsplan is bedoeld om makkelijk een overzicht te geven van uw afspraken zodat een afspraak niet vergeten wordt of niet wordt genoteerd. Als bedrijf kunt u ook zelf afspraken maken en klanten toevoegen. Ook krijgt u de mogelijkheid om uw klanten te bellen.

Bekijk meer van Vamidicreation